• Veronica Kristiansen er nummer 10 og Hege Bakken Wahlquist nummer 1881 når serien kastes i gang til høsten.

Ny spiller overtar 1881-drakten

10.07.14 // Spillerstallen for 1415-sesongen er komplett, og det er gjort noen rokkeringer på draktnummerne til jentene.

Skrevet av NTH

Den største forandringen blir at Hege Bakken Wahlquist overtar 1881-drakta til Veronica Kristiansen, som har båret den spesielle trøya fra en av Norsk Topphåndballs sponsorer de to første sesongene i eliteserien.

– Både klubben og Vikki synes det passet å bytte litt på nå. Vi kunne for så vidt valgt hvem som helst, men Hege er en av mange spennende profiler og en verdig representant for klubben, som fortjener å bære en så spesiell drakt, sier daglig leder i Glassverket IF, Anja Lønseth til glassverketelite.no.

I bytte får Veronica Kristiansen drakt nummer 10 fra vestlendingen. Kari Brattset kommer inn og får draktnummer 9, som hun også hadde i Fredrikstad. Målvakt Sissi Karlsson får nummer 16, og Jeanett Kristiansen er tildelt nummer 21, som akkurat nå tilsvarer alderen hennes.

Resten av spillerne har samme draktnumre som i fjor.

Av Peter Tubaas

Glassverket 2014-15
1 Guro Rundbråten
3 Tiril Günther-Merg
5 Monica Iversen
6 Charlotte Aasbø
8 Kristin Nørstebø
9 Kari Brattset (NY, Fredrikstad)
10 Veronica Kristiansen
11 Mina Gustavsen
13 Pia Narvesen
15 Renate Saastad Sømme
16 Sissi Karlsson (NY, Levanger)
17 Emilie Christensen
18 Julia Gellein Vangen
19 Trine Bronsta
20 Eline Rikartsen
21 Jeanett Kristiansen (NY, Larvik)
1881 Hege Bakken Wahlquist

Spillere i avgang: Lena Foss (Flint), Nina Heglund (Flint), Rikke Klausen (Stabæk), Marthe Kristin Olsen (Skrim), Trine Olsen (lagt opp), Martine Hansen Sundet (Gjerpen)