• En bandasjert høyrearm gikk verken ut over humøret eller innsatsen til Veronica Kristiansen i dag. Her er spillerne på vei mellom Skotselv og Lyngdal.

Vikki på legevakta under teambuilding

20.06.14 // Veronica Kristiansen krasjet rett ved legevakta i Mjøndalen. Etter at legen hadde lappet henne sammen, fortsatte hun den åtte mil lange sykkelturen som om ingenting var hendt.

Skrevet av NTH

Rollag (glassverketelite.no): I helgen er Glassverket-jentene på teambuilding, og dramatikken startet tidlig på sykkelturen fra Drammenshallen til Idrettskolen i Rollag fredag.

– Jeg skulle svinge til høyre over et gangfelt i Mjøndalen, men kjørte rett i Charlotte i stedet. Jeg ga henne vel litt for kort forvarsel. Det var et uhell, smiler Veronica Kristiansen til glassverketelite.no.

– Hun skulle til høyre og jeg syklet rett fram, så jeg får vel ta på meg skylda her. Jeg hørte noen sa noe, men rakk ikke reagere i tide. Jeg lover å holde meg unna Vikki resten av helgen, humrer Aasbø.

Kristiansen falt av sykkelen og gikk i bakken på en slik måte at en småstein borret seg inn i den høyre underarmen hennes. Løpetrener Terje Pettersen tok affære.

– Steinen satt godt, så vi måtte jobbe litt for å få den ut. Det passet veldig bra at uhellet skjedde rett utenfor legevakta i Mjøndalen, sier han.

– De kunne heldigvis ta meg inn med en gang. De renset såret og sydde tre sting. Jeg ble litt svimmel med en gang, men det var nok bare sjokket. Etter en liten pause var jeg klar igjen. Jeg var aldri i tvil om at jeg skulle fortsette. Jeg måtte jo få med meg det her, sier Kristiansen.

Første dag av teambuildingen syklet Glassverket-spillerne fra Drammenshallen, Skotselv og over åsen til Flesberg, totalt mer enn åtte mil i svært krevende terreng og perioder med dårlig grusvei.

– Jeg er veldig fornøyd innsatsen og lagmoralen til jentene. Det har vært en strålende tur i godt vær og fin temperatur. Dette er en helg hvor vi skal flytte grenser sammen, og spillerne var flinke til å støtte hverandre i dag. Det er fint at vi også får god anledning til å bli godt kjent med de nye spillerne i helgen, sier trener Kenneth Gabrielsen, som selvsagt syklet med jentene i dag.

I morgen fortsetter lagbyggingen med masse aktiviteter på Numedal Folkehøgskole. Veronica Kristiansen håper hun får vært med på det meste. Sykepleierstudent Hege Bakken Wahlquist har lovet å ta seg av sårbehandling og bandasjeskifting i morgen.

– Det er litt vondt og armen er ganske stiv nå. Jeg fikk beskjed om ikke å bade eller spille håndball de første dagene, men jeg håper jeg kan bli med på en del av aktivitetene i morgen. Men vi vet jo ikke helt hva vi går til ennå, sier hun.

Av Peter Tubaas