• Kari Brattset og Jeanett Kristiansen har allerede rukket å spille sammen på rekruttlandslaget og mot Stabæk tirsdag spiller de for første gangen for Glassverket sammen.

Tre spillere debuterer mot Stabæk

16.06.14 // To helt nye Glassverket-spillere og én spiller som gjør comeback. Endelig er det match igjen for de lilla.

Skrevet av NTH

Midt i en knallhard treningsperiode er en håndballkamp akkurat det spillerne trenger. Tirsdag 17. juni  kl 19.00 blir det endelig litt action i Drammenshallen igjen. I år som i fjor er Stabæk motstander for Glassverket i midten av juni. I ROS Arena i fjor vant de lilla to strake kamper mot et skadeskutt Stabæk.

– At vi spiller treningskamp nå er først og fremst for å få et avbrekk. Jeg forventer ikke å få så mange svar i en slik kamp, ikke minst fordi vi har så mange spillere ute, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no

På banen får vi ikke se langtidsskadde Tiril Günther Merg eller Mina Gustavsen, ei heller Monica Iversen eller Veronica Kristiansen – og muligens ikke Emilie Christensen. Vi får derimot se målvakt Sissi Karlsson og linjespiller Kari Brattset representere Glassverket for første gang i kamp – og naturligvis Jeanett Kristiansen, som endelig er tilbake i Drammen.

– Jeg har store forventninger til de tre, og til hele laget for øvrig, selv om jeg ikke har spesielle forventninger til akkurat kampen i morgen. Men jeg gleder meg naturligvis til å se de nye spillerne i kamp for Glassverket, sier Gabrielsen.

Han håper spillerne får litt inspirasjon gjennom å spille kamp midt i grunntreningsperioden, som består av mye styrke- og løpetrenig.

– I en slik periode vet man aldri helt hva man får i en treningskamp. Plutselig kan det gå overraskende på skinner, eller vi kan få det motsatte. Det kan fort bli mer vilje enn rytme på denne tiden av året, sier treneren.

Nordstrand slo Stabæk med to mål i treningskamp forrige uke. Rikke Klausen, som gikk fra Glassverket til Stabæk for noen uker siden, nærmer seg spilleklar igjen etter kneoperasjonen, men blir neppe å se på banen mot sine gamle lagvenninner allerede i morgen.

Av Peter Tubaas