• Hege Bakken Wahlquist og Guro Rundbråten i arbeid for sponsor Miltronic i en fin, men litt uvant farge.

Elektrisk sponsoroppdrag

04.06.14 // Denne uken har Glassverket-spillere vært i aksjon på en litt uvant arena, på oppdrag for Miltronic under en bransjemesse på Lillestrøm.

Skrevet av NTH

Eliaden er en messe for de som jobber med elektro, automatisering og energi i ulike former, det vil si markeder som er viktige for Glassverkets sponsor Miltronic.

– Dette var en bra dugnad synes jeg. Det er hyggelig at vi kan få litt kontakt med de som faktisk sponser oss også, sier Guro Rundbråten, som var i aksjon på Norges Varemesse på Lillestrøm sammen med Hege Bakken Wahlquist onsdag.

– Dette er en av de bedre dugnadene jeg har vært på. Man får lære litt, samtidig som det er hyggelig å gå rundt og møte så masse folk, sier hun.

Tidligere i uken har Jeanett Kristiansen vært to dager på standen til Miltronic, sammen med henholdsvis Renate Saastad Sømme og Trine Bronsta.

– Det var for kort tid til å lære alt om hva Miltronic holdt på med, men vi fikk i hvert fall med oss at de leverer spesialkabler til industri og offshore, opplyser Rundbråten og Bakken Wahlquist.

Dugnader er viktig i Glassverket, og også elitespillerne må være med på det.

– Sponsorer er med på å finansiere det vi driver med, så det er fint at vi kan gi noe tilbake på denne måten, sier de to.

Av Peter Tubaas