• Allianse som sørger for en anstendig bekledning for hele Glassverket IF: Jarle Finnestrand (Puma), Steffen Reitan (Torshov Sport) og Kenneth Gabrielsen (Glassverket)

Puma på tanken

01.06.14 // Som eneste klubb i norsk topphåndball har Glassverket signert en avtale med Puma Norge som utstyrsleverandør, noe som betyr at spillerne blir kledd opp fra tå til topp med sporty treningstøy.

Skrevet av NTH

Avtalen ble signert i slutten av mai, gjelder for fire sesonger og omfatter alle nivåer i hele Glassverket IF. Glassverket er den eneste klubben i norsk topphåndball med Puma-avtale og er praktisk talt håndplukket til formålet.

– Vi liker veldig godt tankesettet klubben har, både for topp og bredde. Det er noe vi kjenner igjen fra hvordan vi jobber i Puma. Det handler om å være hardtarbeidende, ta steg for steg, gjøre de riktige valgene underveis og være skikkelig fightere. Glassverket er godt organisert og har en ryddig drift, sier daglig leder i Puma Norge, Jarle Finnestrand til glassverketelite.no.

– Vi er glade for at Puma Norge ser på oss som en attraktiv samarbeidspartner og fornøyde med at vi har kommet fram til en avtale for nye fire år. Avtalen betyr at vi viderefører et allerede godt samarbeid, og er viktig for både elite- og breddesatsingen i klubben, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Bakspiller Trine Bronsta var med som «moteekspert» da Gabrielsen skulle plukke ut neste sesongs treningstøy hos Puma Norge på Fornebu nylig.

– Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra resten av jentene på Puma-tøyet. Det både ser bra ut og har høy kvalitet. Kolleksjonen er annerledes enn i fjor, med flere farger og et mye større utvalg innen både tekstil og sko for alle behov, sier Bronsta.

Hun jobber også hos Torshov Sport i Øvre Storgate 8 i Drammen, som er valgt som leverandør av Puma-tøy til resten av klubben. Medlemmer får gode betingelser fremforhandlet i avtalen og er du riktig heldig blir du til og med ekspedert av Trine Bronsta personlig.

– Vi oppfordrer alle til å komme til oss for å handle. Alle som er medlemmer i Glassverket får rabatt på Puma-tøy hos oss, smiler hun.

Puma er verdens tredje største utstyrsleverandør. Nytt av året er blant annet at spillerne på elitelaget får et ekstra sett treningstøy i rødt, en sort treningsgenser og en sort jakke med rosa detaljer.

– Vi har avtaler med mange klubber på bredde, men innen toppidrett prioriterer vi i Puma de som er riktige for oss. Glassverket er en klubb vi ønsker å assosiere oss med. Det som er viktig for oss er at Glassverket, Torshov Sport og Puma Norge føler at de har gjort en god avtale og samarbeider godt, og dette føler jeg vi har lykkes med, sier Finnestrand.

Kampdraktene blir identiske med fjor året, men før sesongen kastes i gang i september skal nye draktsett utstyres med sesongens logoer.

– Vi tror at Puma Norge ser på oss som et lag som er på vei opp og fram, og at de har tillit til at vi skal klare å profilere Puma på en best mulig måte utad gjennom å være hundre prosent Puma når vi er ute og representerer, og i tillegg gjennom arenareklame og lydplakater under kampene, sier Gabrielsen.

– Vi er stolte over å ha Glassverket som ambassadør for varemerket vårt. Det er naturligvis viktig for oss å være synlige gjennom elitelaget på damesiden, men like viktig er det å vise oss gjennom grasrota på breddenivå i klubben, sier Finnestrand.

Av Peter Tubaas