• Kari Brattset skåret flittig på sin aller første håndballtrening med Glassverket i kveld.

Brattset fikk skruen løs

21.05.14 // Onsdag var Kari Brattset på sin første håndballtrening med Glassverket og torsdag reiser hun på rekruttsamling i Sandefjord.

Skrevet av NTH

Åskollen (glassverketelite.no): Det er bare tolv dager siden Glassverket-nykommer Kari Brattset fjernet en skrue i foten, men det var ikke så lett å holde igjen på den første håndballøkta i den nye sesongen.

– Jeg var med på det meste, men tok det med ro og stod over én av øvelsene. Vi har trent litt styrke tidligere i uka, men det er håndball vi skal spille, så det var moro å komme i gang med det og få spille med jentene. Jeg synes vi fikk god kjemi med én gang, sier Kari Brattset til glassverketelite.no.

Det er snart to måneder siden Brattset ble klar for Glassverket, og hun forteller at hun gått og ventet lenge på å få begynne i sin nye klubb. Men først måtte hun fjerne litt gammel moro i venstrefoten.

– Skruen satt godt, og de måtte jobbe litt for å få den ut, men den ble tatt ut som planlagt for tolv dager siden. Jeg er glad det gikk så bra i dag. Jeg kjenner det fortsatt, men det er ikke veldig vondt, sier hun.

Metallskruen har sittet i venstrefoten siden hun ble operert for tretthetshetsbruddet i november i fjor. Men nå er den bare et minne.

– Jeg har den faktisk liggende hjemme hos mamma og pappa. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke den til, men da har jeg den i hvert fall, ler Brattset.

I den første uka med Glassverket drar hun også på sin aller første landslagssamling. Sammen med blant andre Jeanett Kristiansen og Kristin Nørstebø skal hun være en del av utøverapparatet til Topphåndballseminaret i Sandefjord kommende helg.

-Jeg gleder meg til det. Jeg har jo hatt lyst til å være med på landslag lenge. Det blir mye trening i helgen og veldig gøy, tror Brattset.

Den første uken i juni blir det en mer normal samling, når rekruttlandslaget skal samles på Elverum for å møte Sverige i to kamper.

Av Peter Tubaas