• Guro Rundbråten satt og fulgte med under treningen på tirsdag, her med Monica Iversen og Pia Narvesen sittende foran og Knut Johansen og Erik Øie til høyre.

Rundbråten hviler skulderen

01.05.14 // Målvakt Guro Rundbråten stod over årets siste trening og håper tre uker håndballpause gjør at hun kan friskmelde skulderen.

Skrevet av NTH

Drammen (glassverketelite.no): En vond høyre skulder gjorde at Guro Rundbråten satt på tribunen i Drammenshallen under den siste treningen denne sesongen på tirsdag.

– Skulderen har vært vond gjennom hele sesongen. Det har svingt litt hvor ille det har vært. Men Roger Nebell og jeg har vært enige om at vi skulle sette en sprøyte med Voltaren etter sesongen. Det fikk vi gjort allerede torsdag i forrige uke, etter kampen mot Tertnes, sier hun til glassverketelite.no.

Forhåpentligvis kan hun gå løs på sin andre sesong i Glassverket uten betennelse i skulderen på kastearmen.

– Det har vært verst på trening hvor det er mye kast. Det har jo gått greit, men det har vært litt plagsomt også, så jeg håper det er bra igjen til vi starter opp igjen senere i måneden. Jeg tar det helt med ro en uke til, før jeg begynner å bruke armen forsiktig, sier målvakten.

For Guro Rundbråten blir tilværelsen noe annerledes neste år. I Sissi Karlsson får hun enda tøffere konkurranse fra en målvakt som har tre sesonger fra svenske eliteserie og en sesong i Postenligaen bak seg. Det tror Rundbråten bare er sunt.

– Sissi var på besøk og trente med oss en helg og virket som en veldig hyggelig person. Hun er en god målvakt, så det blir mer konkurranse. Ingen har lyst til å sitte på benken, så da må vi bare anstrenge oss for å bli bedre, sier hun.

Onsdag markerte spillere og støtteapparatet i Glassverket at 1314-sesongen er slutt. Og Rundbråten synes laget har levert en godkjent sesong.

– Det er noen bitre tap på slutten som trekker helhetsinntrykket ned, men bortsett fra det har vi gjort det bra og tatt enda et steg videre. Det blir spennende å se hva vi kan utrette til neste år. En liten pause nå, så er vi klare til å sette i gang igjen, smiler Guro Rundbråten.

Av Peter Tubaas