• Det er omtrent et år siden dette bildet ble tatt. Nå kan vi snart få se Jeanett Kristiansen i lilla igjen.

Jeanett returnerer trolig til Glassverket

28.04.14 // Det er store muligheter for at Glassverket styrker stallen sin med en «gammel kjenning» foran neste sesong.

Skrevet av NTH

Østlandsposten slapp mandag nyheten om at Jeanett Egebakken Kristiansen har bedt om å bli løst fra kontrakten med Larvik og at hun trolig vender tilbake til Glassverket.

– Vi er i samtaler, og det er veldig hyggelig at Glassverket vil ha meg tilbake igjen. Jeg håper det går i orden, sier Jeanett Kristiansen i en kort kommentar til glassverketelite.no mandag formiddag.

Det er omtrent på dagen ett år siden Jeanett Kristiansen sist spilte i Glassverket-drakt, hjemme mot Stabæk i sluttspillet 24. april i fjor. Trener Kenneth Gabrielsen bekrefter at ting kan komme til å skje fort.

– Ja, vi er i god dialog med Jeanett og synes det er stort at vi kan få tilbake en lokal profil av en sånn dimensjon og med det potensialet. Vi skal gjøre det vi kan for å legge til rette for at hun returnerer til Glassverket, sier Gabrielsen.

Glassverket er godt forspent på venstre kant, slik at ved en retur til de lilla blir Jeanett Kristiansen først og fremst regnet som en bakspiller.

– Det er helt åpenbart at hun har utviklet seg mye gjennom ett år i et av verdens beste håndballag. Hun kommer til å tilføre oss mye hvis vi får henne tilbake, mener Gabrielsen.

Lillesøsteren til Veronica og Charlotte Kristiansen gikk fra Glassverket til Larvik etter fjorårssesongen og har blitt serie- og cupmester med klubben. Om få uker kan hun også bli sluttspillmester.

– Dersom det går i orden med Jeanett har vi ikke planlagt å hente noen flere spillere foran neste sesong. Vi har all mulig grunn til å være fornøyd med de vi har fått, sier Kenneth Gabrielsen.

Av Peter Tubaas