• Bare blide fjes å se på Glasscup for en like blid billettselger, Emilie Christensen.

Christensen valgte lilla

26.04.14 // Hardtskytende Emilie Christensen har gitt Glassverket beskjed om at hun vil være med på moroa også neste sesong.

Skrevet av NTH

Drammen (glassverketelite.no): 21-åringen var en av spillerne som tilbrakte deler av lørdagen som billettselger under Glasscup i Drammenshallen. Hun er lettet over at en avgjørelse er tatt med tanke på hennes håndballframtid.

– Ja, det er veldig godt. Det var en vanskelig beslutning, men når valget nå er tatt er jeg komfortabel med den og gleder meg til å spille for Glassverket også neste år. Jeg tror det blir veldig spennende, sier bergensjenta, som kom på lån fra Fana i vinter.

Emilie Christensen går økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Bergen og så på en retur til hjemtraktene for å fullføre studiene som en mulighet.

– Det tok litt tid før jeg fikk et kontraktsforslag fra Glassverket, så det var naturlig å vurdere det alternativet. Men nå ser det ut som det er mulig å flytte studieplassen min fra Høgskolen i Bergen til Høgskolen i Vestfold, så jeg håper jeg kan fortsette å studere der, sier Christensen.

Av Peter Tubaas