• Trener Kenneth Gabrielsen i aksjon mot Oppsal i mars, for anledningen utstyrt med kamera fra Drammens Tidende.

Ferdig med spillerjakta

17.04.14 // Kenneth Gabrielsen kunne dra på påskeferie i visshet om at Glassverket neste sesong stiller til start med sin sterkeste tropp noen sinne.

Skrevet av NTH

Kenneth Gabrielsen tok med seg familien og reiste til fjells på onsdag med en god følelse og en nesten komplett spillerstall for neste sesong i tursekken. I praksis er Glassverket ferdig med spillerjakta.

– Vi er ikke helt i mål med alt, men nok til at jeg skal ta meg en god påskeferie. Vi er veldig fornøyde med hvordan brikkene har falt på plass. Vi begynner å snakke om et lag som kan løfte seg fra årets sjetteplass og et godt stykke oppover på tabellen, sier Gabrielsen, uten å ville spesifisere det ytterligere.

Onsdag signerte Mina Gustavsen ny kontrakt og Gabrielsen forteller at han håper å få signert nye kontrakter med kontinuitetsbærer Charlotte Aasbø og ungjenta Eline Rikartsen rett etter påske. I tillegg avslører han at han jobber med en siste profilert spiller utenfra. Alt tyder på at Glassverket stiller sterkere på startstreken foran 1415-sesongen enn de to foregående årene.

– Ja, neste år får vi uten tvil den beste troppen noen gang. Vi har dobbeldekning som holder høyt nivå på alle plasser. Jeg synes det lover veldig godt akkurat nå, sier han til glassverketelite.no.

Mens mange lag fortsatt leter etter spillere, og mange spillere fortsatt sitter i tenkeboksen, er Glassverket-treneren er fornøyd med at han tidlig kan få ro rundt neste års tropp.

– Ja, det er godt. Vi var enda tidligere ferdig i fjor, men da hadde jeg ikke så mye annet å drive på med, ler Gabrielsen, og sikter til rollen som markedssjef som han påtok seg i fjor sommer.

Så langt har strekspiller Kari Brattset fra Fredrikstad og målvakt Sissi Karlsson fra Levanger kommet til utenfra, og da er det ikke bare det sportslige som er vektlagt.

– Vi har en tropp hvor spillerne har veldig god kjemi seg i mellom, så vi er opptatt av å finne spillere som passer inn i miljøet. Man kan jo ikke si noe sikkert på forhånd, men vi føler oss trygge på at både Kari og Sissi passer veldig godt inn hos oss, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas