Oustorp fortsetter i Glassverket

15.04.14 // Geir Oustorp har signert kontrakten som gjør han til en del av trenerteamet i Glassverket også kommende sesong.

Skrevet av NTH

Han har vært i tenkeboksen, men det var ikke veldig vanskelig for Geir Oustorp å bestemme seg for å gjøre tjeneste hos de lilla i minst én sesong til.

– Jeg trives godt, og Glassverket er et veldig interessant prosjekt å være med på. Jeg tror det kan bli ordentlig bra. Både klubben, laget og organisasjonen ser spennende ut, sier Geir Oustorp til glassverketelite.no.

42-åringen fra Konnerud mener forholdene ligger godt til rette for videre fremgang for Glassverket, som ser ut til å få god kontinuitet både i klubben, trenerteamet og ikke minst i spillerstallen.

– Glassverket har tatt skritt for skritt og nå er vi klare for å ta neste skritt. De spillerne vi har fått på plass er akkurat de vi trenger for å bli enda bedre. De forsterker og kompletterer en allerede god spillerstall, sier han.

Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen sier han er veldig fornøyd med at Oustorp blir med videre.

– Ja, det er kjempepositivt for oss. Det var viktig for oss å ha Geir på laget også neste år, sier Gabrielsen.

Blant klubbene som var interesserte i Oustorp var nyopprykkede Skrim, men det passet dårlig å pendle til Kongsberg for Geir Oustorp, som også har full jobb som innsatsleder i Søndre Buskerud politidistrikt.

– Det er ganske mye lenger å kjøre til Kongsberg, så det hadde vært vanskeligere å kombinere med en jobb som hovedtrener. Det passet bra med et år til i Glassverket. Jeg er opptatt av kontinuitet selv også, og det har vært veldig gøy å ha en rolle som er litt annerledes enn jeg har vært vant til tidligere, sier han.

Kontrakten med Glassverket innebærer at treneren skal følge opp enkeltspillere, samt at han har ansvar for én treningsøkt i uka.

– Akkurat nå har det vært spennende å prioritere å jobbe mer med hver enkelt spiller og ikke tenke så mye helhet som man gjør som hovedtrener, sier han.

– Vi er i en heldig situasjon når vi kan ha en kapasitet som Geir Oustorp i trenerteamet, sier Kenneth Gabrielsen. – Han er i utgangspunktet en hovedtrener både på norsk og internasjonalt nivå. Nå får vi beholde et trenerteam hvor vi er flinke til å spille hverandre gode. Jeg vil si at det ikke er mange som har et så godt trenerteam som Glassverket, sier han.

Neste sesong, som i år, vil altså trenerteamet til Glassverket bestå av Kenneth Gabrielsen, Anja Lønseth og Geir Oustorp.

Av Peter Tubaas