• Pia Narvesen hoppet uredd inn i duellene med Nordstrand-spillerne til tross for ryggproblemene sist onsdag.

Ryggtrøbbel for Narvesen

13.04.14 // Pia Narvesen får behandling for en vond rygg etter en tøff duell på trening, men hun tror hun blir friskmeldt til sluttspillkampen mot Tertnes.

Skrevet av NTH

Den vonde ryggen var grunnen til at Pia Narvesen var på banen mindre enn normalt mot Nordstrand på onsdag.

– Vi tok det ganske forsiktig. Jeg var mer eller mindre bare en avlastning for Kristin og Trine. Det gikk helt greit, og det ble ikke noe verre, forteller Pia Narvesen til glassverketelite.no

Rygguhellet skjedde i en kampsituasjon på trening torsdag for en drøy uke siden, da Narvesen braket sammen med Emilie Christensen.

– Det var en takling som endte med at ryggraden ble bøyd feil vei. Knoklene i to ryggvirvler har gått i hverandre, forklarer Narvesen, som mener man må regne med noen smeller på trening.

– Emilie er sterk, så det er ikke bare-bare å møte på henne. Men hun gjorde det naturligvis ikke med vilje. Det er sånn det bør være på trening. Det er godt at det er litt temperatur og at man tar i skikkelig, smiler hun.

Narvesen får nå god oppfølging av Glassverkets osteopat Roger Nebell.

– Han kjenner meg godt, så han ser fort hva som er galt. Akkurat nå er ryggen stiv og øm, men med litt mer behandling og hvile så blir håper jeg å være bra igjen til Tertnes-kampen. Men Roger sier det kan ta opp mot ett år å bli frisk om vi ikke er forsiktige, så vi tar ingen sjanser, sier hun.

Selv om ryggen krangler håper Pia Narvesen at hun får brukt deler av påsken på det som er et viktig ritual for mange, nemlig skitur.

– Jeg er veldig glad i å gå på ski, så jeg håper det blir noen turer i løpet av påsken. Vi får satse på å finne et sted med mye snø og bra føre, sier Narvesen.

Av Peter Tubaas