• Glassverket jubler for at en ny sponsor er på plass: Otra Norge AS.

Otra Norge støtter Glassverket

11.04.14 // Otra Norge går for første gang inn som sponsor for Glassverkets elitelag i håndball fra og med neste sesong.

Skrevet av NTH

Otra Norge signerte en sølvavtale med Glassverket tidligere denne måneden. Som Sølvsponsor Pluss går selskapet inn med et sekssifret beløp for kommende sesong i Postenligaen.

– Vi gleder oss stort over å ha fått Otra Norge med på laget. Det er første gang de er med oss som sponsor, noe som gjør det ekstra hyggelig. Glassverket er i sterk og god utvikling og trenger de lokale støttespillerne for å ta nye skritt i riktig retning, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Otra Norge AS har Hovedkontor på Strømsø i Drammen, ikke veldig langt unna Drammenshallen. Selskapet har rundt 150 ansatte og hadde 900 millioner kroner i omsetning i 2012. De er en del av det verdensomspennende grossistkonsernet Sonepar, som er verdens største aktør for distribusjon av elektromateriell.

Av Peter Tubaas