• Tom Styrmoe i Aass Brygger og Kenneth Gabrielsen i Glassverket tar hverandre i hånden etter at avtalen er et faktum.

Aass Bryggeri støtter Glassverket

05.04.14 // For første gang har Glassverkets elitelag i håndball fått ærverdige Aass Bryggeri som sponsor.

Skrevet av NTH

Avtalen med den tradisjonsrike bedriften på den andre siden av Drammenselva ble signert tidligere denne uken av Glassverkets markedssjef Kenneth Gabrielsen og salgsdisponent Tom Styrmoe i Aass Bryggeri.

– Det er en avtale vi setter stor pris på, sier Kenneth Gabrielsen. – Aass Bryggeri er en institusjon langt utover Buskeruds grenser, som alle vi fra regionen er stolte over. Vi trenger solide samarbeidspartnere ved vår side når vi skal ta nye steg som håndballklubb, sier han.

Avtalebeløpet er konfidensielt, men verdien er sekssifret og gjelder for to sesonger. I kontrakten ligger det både penger og tjenester. Blant annet får Glassverket bruke den velkjente Gildehallen til to sponsorarrangementer.

– Det blir gøy. Det er vel ikke så langt unna at det er like mange som ser kampene våre i Drammenshallen som besøker Gildehallen hvert år, så vi disponerer to av byens mest populære og besøkte bygg, og begge steder er det masse kultur i veggene, på hver sin måte, sier Gabrielsen.

Aass Bryggeri ble etablert i 1834 og er Norges eldste. I dag er øl- og mineralvannprodusenten på Bragernes en moderne industribedrift med rundt 130 ansatte.

Av Peter Tubaas