• Monica Iversen kaster seg ut i to nye sesonger med Glassverket!

Iversen vil kjempe i toppen

01.04.14 // En viktig brikke er på plass før 1415-sesongen nå som lagkaptein Monica Iversen har bestemt seg for å ta to nye sesonger i Glassverket.

Skrevet av NTH

Monica Iversen er vant til å gi og ta juling på strek og ser fram til å gå i krigen for de lilla i enda en sesong i Postenligaen.

– Jeg er veldig motivert for å satse videre. Vi har mange spennende spillere i troppen og er en fin gjeng. Å fortsette å spille håndball sammen dem, har jeg veldig lyst til, smiler Monica Iversen.

Og ingenting gleder Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen mer.

– Jeg er veldig fornøyd med at hun blir med videre. Hun betyr så utrolig mye for laget. Hun har masse rutine og sunn fornuft. Hun er en topp jente på alle måter, jeg vil si at hun er uerstattelig, sier han til glassverketelite.no.

En viktig grunn til at hun fortsetter er at hun for første gang i karrieren har holdt seg skadefri en hel sesong. Hun spilte samtlige 22 kamper i det ordinære seriespillet og skåret 52 ganger.

– Det hadde en del å si for avgjørelsen. Å holde seg skadefri en hel sesong er veldig deilig for kropp og sjel. Hovedårsaken er nok at jeg fikk lagt et godt treningsgrunnlag i fjor sommer. I år har det ikke vært noen store ting å klage på i det hele tatt, og det er jeg veldig glad for, sier hun.

Etter syv sesonger i klubben telte 29-åringen likevel på knappene om hun skulle fortsette eller ikke. Men nå vil hun rett og slett ikke hoppe av den oppturen som hun mener Glassverket er midt inne i.

– Det blir gøy å få være med videre på alt det spennende som skjer i klubben. Jeg synes vi har utviklet oss mye i år, og tror vi kan utvikle oss enda mer til neste år og være med og kjempe i toppen, sier hun.

Iversen mener hun har mye hun kan utvikle videre og ser ikke minst frem til å bli bedre på samspillet med spillerne rundt seg.

– Vi kan bli enda bedre på å samarbeide. Jeg vil gjerne gjøre en bedre jobb for bakspillerne, samtidig som de kan bli flinkere til å se meg, slik at vi kan bruke hverandre enda mer i fortsettelsen, sier Tranby-jenta.

Gabrielsen er helt overbevist om at Iversen har mer å by på.

– Det er nå det begynner for Monica. Alle spillere som trener så mye hver uke som det hun gjør vil utvikle seg videre. Hun kommer til å fortsette å utvikle seg hver måned og sesong framover. Vi har en del kamper igjen av sesongen, og når hun i tillegg får en hel sommer til å forberede seg på vil hun være en linjespiller helt i Norgestoppen til høsten, sier Kenneth Gabrielsen.

Av Peter Tubaas