• Trine Bronsta må ta pause fra håndballen i to-tre uker.

Halvgode nyheter for Bronsta

25.03.14 // Mye tyder på at det ikke er brudd i tommelen til Trine Bronsta, men hun mister trolig den første kvartfinalen i sluttspillet.

Skrevet av NTH

På legevakta på lørdag kunne de ikke finne noe brudd. Før trening tirsdag ble hun grundig undersøkt av Roger Nebell og ble beordret til to-tre ukers håndballpause.

– Jeg hadde kanskje håpet at han skulle si noe annet, for eksempel at det var over på noen dager. Det er vanskelig å si helt sikkert, men det er trolig noen små rift i et leddbånd på innsiden av tommelen. Det må få lov til å gro i fred. Han minnet meg om at jeg skal bruke tommelen etter håndballen også, så jeg må passe på å holde den i ro, sier Trine Bronsta.

Bakspilleren fikk tommelen på høyrehånden slått ut av ledd på trening på lørdag, og hun måtte se kampen mot Flint fra tribunen på søndag. Det må hun nok også når Glassverket møter gamleklubben Nordstrand hjemme i første kamp i sluttspillet 9. april.

– Det er kjedelig, men det kunne vært verre. Jeg føler nesten ikke at jeg er skadet, men jeg får jo ikke kastet ball. Heldigvis får jeg trent alternativt. På trening i dag tok jeg en løpetur, var med litt på oppvarmingen og kastet litt med venstrearmen, forteller 20-åringen.

Av Peter Tubaas