• Trine Bronsta må gå med tommelen i skinne etter uhellet på lørdag.

Mulig brudd for Bronsta

23.03.14 // Trine Bronsta må ta noen ukers pause etter at hun fikk tommelen på skuddarmen ut av ledd på lørdagstreningen med Glassverket.

Skrevet av NTH

Åskollen (glassverketelite.no): Trine Bronsta satte seg på bussen til bortekampen mot Flint med tommelen i skinne og var uaktuell for spill.

– Jeg er litt usikker på hva som skjedde, men jeg skulle skyte og tror tommelen traff blokka. Tommelen stod i en litt uvanlig vinkel etterpå, sier Trine Bronsta.

Episoden skjedde på lørdagstreningen i Glassverket idrettshall. Trolig var det Nina Heglund hun traff med høyrehånden. Med tommelen i vinkel fikk Bronsta følge av Tiril Günther Merg til legevakta i Drammen.

– Det er så små bein at legen ikke kunne se tydelig på røntgenbildene om det var brudd eller ikke. Men jeg skal undersøkes nærmere på mandag, og håper jeg får vite mer da, sier Bronsta.

20-åringen har fått mer og mer spilletid utover vinteren. Skaden kommer etter at hun har skåret fem mål på to kamper og var i fin fremgang. Hun må se kampen mot Flint fra tribunen på søndag. Nå gjenstår bare sluttspillet.

– Det er aldri gøy å bli skadet. Men det er ikke det verste tidspunktet å bli skadet på. Jeg håper i det lengste at det ikke er brudd og at sesongen ikke er over, smiler Bronsta.

Av Peter Tubaas