• Charlotte Aasbø & Co reiser på besøk til Marianne Iversen og hennes Flint på søndag.

Skal ikke gå i Flint-fella igjen

22.03.14 // Glassverket fant vinneroppskriften igjen på onsdag – og på søndag har de lilla mye å revansjere etter bortekampen mot Flint for et knapt år siden.

Skrevet av NTH

Kampen i Slagenhallen i april i fjor var en kamp man helst vil glemme. I sesongens nest siste kamp ble Glassverket påført sitt verste tap i Postenligaen det året.

– Vi har gått i noen feller i år også, men har ikke tenkt til å gå i en ny borte mot Flint. Vi må vel være ærlige og si at vi ikke bør avgi poeng i Tønsberg på søndag. Men kampen skal spilles først, og vi må være på hugget, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

POSTENLIGAEN: Flint – Glassverket
Slagenhallen, søndag 23. mars, kl 1600

Monica Iversens søster, Marianne Iversen, vil være spillende trener i kampen på søndag, etter at Gunnar Pettersen har gitt seg.

– Flint har mistet tre trenere i løpet av sesongen og har rykket ned for lenge siden, så det er ingen tvil om hvem som er favoritter. Men de har en førstesekser som er ganske god, og vi må ta dem på alvor, understreker Gabrielsen.

Glassverket ligger på sjetteplass foran siste serierunde og kan kun miste den dersom det blir tap mot Flint – samtidig som Nordstrand slår Larvik. Gabrielsen tror ikke det vil skje.

– Lufta gikk litt ut av oss på slutten av sesongen i fjor. Det har vi lært mye av og prøver å være bedre på det i år. Jeg tror vi har trent mye hardere enn de fleste lagene i det siste. Det gikk bra mot Oppsal, og det tror jeg det vil gjøre mot Flint også, sier Glassverket-treneren.

Flint har vunnet én seriekamp i år, hjemmekampen mot Vipers i januar. Det var bare dager etter at vestfoldingene leverte en god forestilling mot Glassverket i Drammenshallen.

Fem siste seriekamper:
Flint: T-T-T-T-T
Glassverket: S-T-T-T-U
Siste kamp først.

Siste møter:
2014 19/1 S 29-23 (PL, hjemme)
2013 7/4 T 18-31 (PL, borte)
2012 17/10 S 30-24 (PL, hjemme)
S=Seier U=Uavgjort T=Tap. Glassverkets siffer først.

Av Peter Tubaas