• Emilie Sjøgren skåret hele 13 mål mot Runar lørdag ettermiddag.

Glassverket 2 vant og endte på fjerdeplass

22.03.14 // Glassverket 2 spilte sin 11. kamp på rad uten tap lørdag ettermiddag da tabelljumbo Runar ble slått 34-28 på bortebane.

Skrevet av NTH

Emilie Sjøgren var i fyr og flamme og satte inn hele 13 mål mot vestfoldingene. Hanne Paulsen og Eline Rikartsen var nærmest i målprotokollen med 5 hver. Glassverket 2 dominerte ikke så mye som ventet i kampen mot laget som ikke har vunnet en eneste kamp i serien denne sesongen.

– Vi tok en timeout mot slutten. Da fikk vi tatt noen grep og jentene skjerpet seg etter det. Vi hadde kontroll, men burde vunnet med mer enn seks mål, sier lagleder Anja Lønseth til glassverketelite.no.

Andrelaget til Glassverket stilte med en enda yngre tropp enn vanlig. Spillerne mest aktuelle for elitelaget ble prioritert på trening tidligere på dagen. På benken satt kun én utespiller og målvakt.

– Martine Hansen Sundet på 19 var den eldste på banen i dag. Vi hadde med oss en spiller som ikke hadde spilt 2. divisjon før og to som har spilt lite. De gjorde en god figur, sier Lønseth, som har hatt hovedansvaret for å coache 2. divisjonslaget denne sesongen.

Glassverket 2 havnet på fjerdeplass i 2. divisjon bak suverene serievinner Pors, deretter Fram og Ramnes. Ungjentene har avgitt kun ett poeng på de elleve siste kampene.

– Det er gøy å se hvordan de unge spillerne har utviklet seg i løpet av sesongen. Vi har bevisst satset på 18-åringene våre og vært lojale til det hele veien. Vi har ikke ønsket å ta med rutinerte, avdankede spillere for å vinne kamper. Ungjentene har tatt nivået og levert en veldig god sesong, sier Anja Lønseth.

Glassverket 2: Martine Hansen Sundet, Hanna Hunstad, Hanne Paulsen 5, Christine Foss Sjulstad 2, Tiril Cecilie Bakken 2, Pernille Borge Karlsen 2, Maren Oline Valentini 2, Emilie Sjøgren 13, Julia Gellein Vangen 3, Eline Rikartsen 5.

Av Peter Tubaas