• Renate Saastad Sømme har fått «Begeistringsprisen» av SpareBank1 BV, som nå har tegnet avtale for to nye år som Glassverket-sponsor.

SpareBank1 forlenger med Glassverket

21.03.14 // Glassverket signerte denne uken en sponsoravtale med SpareBank1 Buskerud-Vestfold verdt flere hundre tusen kroner over to sesonger. – Gull verdt, sier Kenneth Gabrielsen.

Skrevet av NTH

Avtalen ble signert av sports- og markedssjef Kenneth Gabrielsen i Glassverket og banksjef Håkon Kringberg i SpareBank1 BV onsdag denne uken. Avtalen innebærer flere hundre tusen kroner over to sesonger, pluss prestasjonsbaserte bonuser.

– Den er gull verdt for oss. Det er den største sponsoravtalen i Glassverket gjennom tidene. Vi skylder SpareBank1 BV en stor takk og setter stor pris på at de ville forlenge vårt allerede gode samarbeide, sier Gabrielsen til glassverketelite.no.

Gabrielsen opplever at det er stor interesse for Glassverket i sponsormarkedet. Lokale bedrifter har lagt merke til klubbens sportslige fremgang denne sesongen.

– Jeg tror også sponsorene legger vekt på at vi er en klubb som driver fornuftig. Vi bruker aldri penger vi ikke har. I tillegg prøver vi å gi mest mulig tilbake til sponsorene, blant annet gjennom arrangementer i forkant av kampene. Og det kommer til å bli enda bedre til neste år, lover Gabrielsen.

SpareBank1 BV har vært en av hovedsponsorene i Glasscup og i tillegg vært en av elitelagets største sponsorer i år. Banken engasjerer seg stort i idretten i Buskerud og Vestfold.

Klikk her for å se deres kampanje Lokale Helter, hvor Veronica Kristiansen er en av seks profiler. Her kan du også laste ned en flott bakgrunn av «Vikki» til PCen din!

Av Peter Tubaas

Kenneth Gabrielsen i Glassverket og Håkon Kringberg i SpareBank1 BV signerte sponsorkontrakten tidligere denne uken.