• Slik skal det jubles! Julia Gellein Vangen skåret sitt første mål i Postenligaen i går.

Sjekk det jubelbrølet!

20.03.14 // Når man skårer sitt aller første mål i eliteserien er det lov å juble ekstra mye, både én og to ganger, som Julia Gellein Vangen gjorde onsdag kveld.

Skrevet av NTH

Drammen (glassverketelite.no): Her trenger man ikke lyd en gang, bildet taler for seg. Så glad blir man nemlig når man endelig har åpnet målprotokollen i Postenligaen.

– Jeg var bare så glad og tenkte «endelig». Det var skikkelig kult å få det målet, sa en lettet Julia Gellein Vangen etter kampen.

Etter drøye 20 minutter av andre omgang fikk strekspilleren ballen fra Trine Bronsta. Hun fikk stå helt alene og skjøt ballen i mål via armen til Oppsal-keeperen.

– Ballen måtte jo komme fra Bronsta. Det var bra. En bonus, smiler Vangen.

Det første målet i Postenligaen kom i hennes andre kamp noen sinne. Hun ropte av glede først én gang, før hun løp noen meter og satte i et nytt jubelbrøl.

– Jeg følte jeg måtte juble litt ekstra. Det var så gøy. Jeg har jo gledet meg til å få det målet. Jeg har prøvd å ikke fokusere så mye på det. Men det var veldig deilig å se at den ballen gikk i mål, sier Vangen.

18-åringen debuterte i Postenligaen mot Flint i januar, men har ikke sluppet til etter det. Mot Oppsal ble det relativt mye spilletid.

– Jeg er litt utålmodig av meg, så det var gøy å være utpå der og få sjansen. Jeg kunne gjort enkelte ting bedre, men er greit fornøyd med egen innsats, sier hun.

Og det aller viktigste for Julia og de andre jentene var at Glassverket vinner kamper igjen.

– Ja, og nå spiller vi bra på hjemmebane. Det har vi ikke gjort i det siste. Og vi vinner med såpass mange mål. Og Duda får ikke til så mye heller. Det er klart vi er fornøyde da, sier Julia Gellein Vangen.

Av Peter Tubaas