• Det blir innmarsj med Veronica Kristiansen i Drammenshallen også neste sesong!

Kristiansen fortsetter i Glassverket

19.03.14 // Dagens gladnyhet fra Glassverket er at Veronica Kristiansen har bestemt seg for å ta et nytt år i lilla. – Jeg vil være med på oppturen, sier hun.

Skrevet av NTH

Bare noen timer før siste del av sesongen kastes i gang blir det kjent at Glassverkets eneste landslagsspiller i øyeblikket fortsetter i klubben.

– Ja, jeg fortsetter ut kontrakten, som gjelder i ett år til, bekrefter Kristiansen overfor glassverketelite.no.

Hun går dermed på sin fjerde sesong i Glassverket og sin femte totalt i Postenligaen, etter to år i Vipers. Det var totalpakken som gjorde at hun valgte Drammen fremfor muligheter utenfor landets grenser.

– Det er først og fremst spennende med tanke på hva Glassverket er i ferd med å bygge opp. I år har vi etablert oss og lagt et godt grunnlag for å utvikle oss videre. I tillegg har jeg fått et godt sportslig opplegg med god tilgang på ressurser og oppfølging hos Olympiatoppen, sier hun.

POSTENLIGAEN: Glassverket – Oppsal
Drammenshallen, onsdag 19. mars, kl 2000

Som de fleste andre er hun nysgjerrig på utenlandsspill, og det har vært flere aktuelle klubber inne i bildet. Valget falt på Glassverket.

– Det er deilig å få tatt en avgjørelse. Jeg har naturligvis vurdert interessen fra andre klubber, men er fortsatt ung og kan prøve meg andre steder senere hvis det blir aktuelt. Nå ser jeg bare veldig fram til å være med videre på den oppturen som Glassverket er inne i. Jeg har jo et lilla hjerte, smiler hun.

Etter kveldens kamp mot Oppsal og søndagens kamp mot Flint er serien over for denne gangen. Glassverket er allerede klare for sluttspillet, som starter 2. april. Hvem Glassverket møter avhenger av hvilken plass laget havner på til slutt.

– Hvis vi gjør det bra i sluttspillet kan vi kvalifisere oss til europacupspill. Akkurat nå er den store drømmen å spille europacup med Glassverket til høsten, sier Veronica Kristiansen.

Av Peter Tubaas