• Trine Bronsta signerte ny kontrakt med Glassverket på fredag.

Bronsta signerte ny kontrakt

15.03.14 // Fredag signerte Trine Bronsta kontrakten som gjør henne til Glassverket-spiller i ytterligere én sesong.

Skrevet av NTH

Trine Bronsta og trener Kenneth Gabrielsen signerte fredag papiret som binder 20-åringen til Glassverket ut 1415-sesongen.

– Jeg tror det blir veldig spennende neste år. Jeg gleder meg til ny sesong, sier Trine Bronsta til glassverketelite.no.

Trine Bronsta har vært på banen i syv kamper i Postenligaen og skåret fire mål denne sesongen, to av dem på straffe i siste kamp mot Byåsen. Ambisjonen er naturligvis mer spill neste sesong.

– Jeg har noen områder som jeg vet jeg må bli bedre på. Spesielt må jeg bli mye tøffere i forsvar. Det skal jeg jobbe hardt med fra nå av, og så satser jeg på å få spille mer til neste år, sier Bronsta.

Hun var ikke tvil om at hun ville gå på en ny sesong i Glassverket, som hun tror kommer til å ta nye skritt i riktig retning neste år.

– Vi har hatt en god sesong i år, og jeg regner med de fleste av spillerne fortsetter, så jeg tror vi blir enda bedre neste år. Med en god oppkjøring kan vi bli enda bedre samspilte og stille enda sterkere til høsten, sier hun.

Kenneth Gabrielsen er fornøyd med å ha fått autografen til Trine Bronsta – og ytterligere en spiller på plass for neste år.

– Hun er viktig fordi hun er en av de som står for en god treningskultur i laget. Hun har vært en bidragsyter på veldig mange måter. Neste år tror vi hun vil bidra enda mer, også ute på banen. Hun skal ikke ta så mange steg før hun får mer spilletid. Jeg har utfordret henne på at hun må bli bedre på det defensive. Det har begynt å bli en del krefter i den lille kroppen, og de må hun bruke, sier treneren.

Av Peter Tubaas