• Dugnadsjobbing bidrar positivt til profilering, samhold og økonomi. Her er Nina Heglund og Tiril Günther Merg i aksjon tidligere i år.

Dugnadshelg for elitespillerne

07.03.14 // Denne helgen fylles Glassverket idrettshall av håndballmoro fra morgen til kveld. Elitespillerne skal sørge for at alt går som det skal, og juniorspillere skal dømme.

Skrevet av NTH

På lørdag er det miniturneringer for 6-7-åringer og på søndag vil det være 8-9-åringer i aksjon i aktivitetsturneringer på hel bane. Begge dagene arrangeres det to puljer og moroa varer fra ni til sju.

– Det gleder vi oss til. Vi har som regel et par sånne turneringer hvert år, men det spesielle i år er at vi har fått muligheten til å arrangere dem samme helgen hjemme i Glassverkethallen, sier Lønseth.

Elitelaget til Glassverket er ansvarlig for hele arrangementet. Det betyr at Postenliga-spillerne selvsagt vil være på plass.

– De kommer til å ha ansvaret for alt, det vil si billetter, kiosk, sekretariat og alt annet – og ikke minst være til stede som de profilene de er. I tillegg har vi en del jenter på junior elitelaget som har dommerkurs, så de skal dømme, forteller Lønseth.

Region Sør har ansvaret for det sportslige, mens Glassverket står som teknisk arrangør. Flere Glassverket-lag skal i aksjon begge dager i turneringene som omfatter lag fra Drammensregionen.

– Dette er en del av den dugnadsjobbingen som damelaget har gjort i alle år. Det viktigste for oss er å være synlige og være med på å stimulere interessen lokalt, for både håndball og Glassverket, noe som henger sammen med vårt motto «glede, innsats, forbilde». I tillegg er det noe billett- og kioskinntekter for oss, sier Anja Lønseth.

Av Peter Tubaas