• Stine Opseth kastet seg inn i duellene med Herulf Moss-spillerne.

0-0 etter ti minutter

24.02.14 // Helt vanlig i fotball, men en sjeldenhet i håndball. – Den rareste kampen jeg har sett, sier Glassverket 97-trener Pål Sørum.

Skrevet av NTH

Haslum (glassverketelite.no): For å være helt nøyaktig gikk det 9 minutter og 40 sekunder før Anna Brekke kontret 1-0 i mål bak keeperen til Herulf Moss.

– I tillegg stod det 1-0 helt til det var spilt nesten 13 minutter. Jeg har ikke sett på maken. Det er den rareste kampen jeg har sett, sier trener Pål Sørum til glassverketelite.no.

Kampen mot Herulf Moss lørdag var Glassverkets andre kamp i helgens Bring-runde og endte til slutt med en komfortabel 21-10-seier. Den første kampen den dagen vant Glassverket med 25-17 mot Lillehammer Faaberg (LFH09).

– Det burde ikke gå an å spille i 10 minutter uten å skåre. Og spesielt ikke mot et lag vi normalt burde slå ganske greit. Men vi skal ikke glemme at vi stod bra i forsvar og hadde en god keeper, sier Victoria Ciobanu om kampen mot mossejentene.

Anine Hoel fikk tidlig en smell og Donald-kul i pannen, men det kunne ikke resten av laget skylde på når det ble bom på bom de ti første minuttene mot de gulkledde.

– Det var ikke noe særlig å stå bak der å se på det angrepsspillet, ler målvakt Marte Langeli, som leverte varene i mål med bare ett mål baklengs hvert femte minutt i snitt. Små marginer hindret den statistikken i å være enda bedre.

Stine Opseth hadde startet på benken, men kom snart inn og tok ansvar.

– Jeg er fornøyd med den kampen. Da jeg kom inn var jeg bestemt på at vi trengte litt action og mål, sier Opseth, som ikke ga seg før hun hadde dunket ni baller i nettet og ble kåret til banens beste.

Vertene i Haslumhallen ble ikke uventet litt for sterke på søndag og vant til slutt 24-16 mot Glassverket.

– Vi skulle gjerne slått Haslum, men jeg synes vi kan si at de var bedre enn oss. Vi burde gitt dem mer kamp om poengene, men mulig vi var for redde for å tape, sier Ciobanu.

De lilla er nå på sjetteplass i turneringen før siste og avgjørende runde om tre uker.

– Vi er ganske fornøyde med fire poeng, men skulle gjerne hatt seks. Forsvaret vårt har vært brukbart gjennom hele helgen, men i angrep har vi en del å gå på, oppsummerer Langeli, Opseth og Ciobanu.

Glassverket møter Fet, Bækkelaget og Kolbotn i neste Bring-runde, som går i Oppsal arena og Bjørnholt-hallen. Laget må vinne de tre kampene og ha litt hjelp av andre lag for å ta seg til finalerunden.

Foruten Stine Opseth i den andre kampen ble Marit Baastad Andersen og Ida Gundhus Alexandersson kåret til Glassverkets beste spillere i henholdsvis den første og siste kampen.

Av Peter Tubaas