• Eline Rikartsen første ballberøring i en elitekamp for Glassverket.

Uredd Rikartsen fikk sjansen

20.02.14 // Eline Jarlsrud Rikartsen smilte bredt etter sin debut på elitelaget borte mot Fredrikstad – og håper selvsagt på mer spilletid.

Skrevet av NTH

Sætrejenta satt på benken fram til 25 minutter i andre omgang i Kongstenhallen. Da entret hun banen for sine aller første Postenliga-minutter.

– Jeg trodde egentlig ikke jeg kom til å få spille. Men jeg har jo alltid et lite håp, så det var veldig gøy, Eline Rikartsen, som har vært innom det norske jentelandslaget.

Rikartsen rakk ikke å få vist seg veldig mye fram i den korte tida hun var på banen, men var veldig fornøyd med å ha gjort unna første kamp for Glassverkets elitelag.

– Selv om det bare var fem minutter var det dritgøy å komme utpå. Som alle andre håper jeg jo på spilletid. Det er det jeg jobber for hele tida, smiler hun.

Til nå har 18-åringen bare spilt andrelagshåndball i Glassverket og treningskamper for elitelaget. Sist var mot Nordstrand tredje juledag. Men nerver er ikke kantspilleren plaget av.

– Nei, jeg ble ikke så veldig nervøs, bare veldig gira. Det var veldig godt at vi vant. Det er alltid tøft mot Fredrikstad, men veldig bra av oss å vinne med seks mål til slutt, synes jeg.

Av Peter Tubaas