• Guro Rundbråten ble kåret til banens beste mot Levanger.

– Fikk en god følelse

13.02.14 // Når Glassverket ikke hadde sin beste dag, passet det bra at Guro Rundbråten stod opplagt helt bakerst.

Skrevet av NTH

Drammen: Da Levanger ble slått 17-16 onsdag kveld stoppet Guro Rundbråten gang på gang skudd fra klassespillere som Mari Molid og Hanna Yttereng, som begge har reist på landslagssamling torsdag.

– Jeg kjente det da kampen startet. Da fikk jeg en god følelse. Når kampen kommer i gang og man får noen skudd på seg, så merker man fort om man har dagen eller ikke. Det hadde jeg i dag, og i tillegg jobbet laget kjempebra bakover, sier Rundbråten til glassverketelite.no.

Benparaden mot sin tidligere juniorlandslagskollega Molid, på stillingen 17-15, to minutter før slutt kan ha vært direkte avgjørende for kamputfallet. Ett minutt etter reduserte Silje Katrine Svendsen ledelsen til ett mål, og dramaet var i gang.

– Det er litt skremmende å stå bak der og vente på et skudd når du innerst inne vet at det kan være avgjørende. Da var det gøy å se innsatsen til jentene som bare kastet seg fram for å ta ballen på slutten, sier målvakten.

Guro Rundbråten ble naturligvis kåret til banens beste spiller mot Levanger.

– Selv om det er en dårlig kamp er det deiligere å vinne en sånn kamp enn å vinne med 15 mål. Det er godt å få med seg begge poengene etter en sånn sliteseier. Vi tar med oss at vi står sammen og slåss helt inn, sier hun.

Av Peter Tubaas