• Her jubler Pia Narvesen & Co for seieren i Trønderhallen i høst.

– Nøkkelen blir fart

11.02.14 // Etter to ukers kamppause er energinivået der det skal være før Levanger kommer på besøk onsdag. Glassverket har gode minner fra sist lagene møttes.

Skrevet av NTH

Tirsdag kveld gjorde Glassverket unna siste trening før årets 15. seriekamp.

– Nøkkelen blir fart, og det tror jeg vi skal få til, smiler Pia Narvesen – kvelden før møtet med Levanger.

Etter to ukers pause er batteriene ladet og klare for en ny, hektisk håndballperiode.

– Pausen har gjort godt. Det virker veldig lenge siden Storhamar-kampen. Vi har brukt oppholdet til å trene godt og til å kople av ved å gjøre litt annet. Jeg har gått en del på ski, og det har vært deilig, sier hun.

Husk: Glassverket – Levanger (Postenligaen), Drammenshallen, onsdag 12. februar 2014 – kl 1800

Glassverket tok sin første seier for sesongen i en målfattig kamp som endte med 17-13 i Levanger i oktober. Det er den minst målrike kampen i hele Postenligaen i de to sesongene Glassverket har vært oppe. Seieren varmet, men jentene var ikke fornøyde med uttellingen.

– Vi bommet på 20 skudd, som enten gikk i stolpen eller utenfor. Jeg er overbevist om at det blir bedre i morgen, sier Narvesen, som ikke er bekymret for fremgangen til Levanger etter nyttår.

– Nei, vi har hatt like stor fremgang. Vi bare gleder oss til kampen, sier hun.

Levanger har slått Flint, Storhamar og Fredrikstad etter jul. Trener Kenneth Gabrielsen tror på trønderne i nedrykksstriden.

– Laget vi møter onsdag kveld rykker ikke ned fra Postenligaen. Vi møter trolig det laget som har den største innsatsen av alle i hele serien. De er robuste, sterke og vil mye. Men de skal ikke få de poengene de trenger fra oss, sier han.

Glassverket tapte med syv mål i bortekampen i 1213-sesongen, men i hjemmekampen i februar vant de lilla med seks. Glassverket har 17 poeng og Levanger 6 poeng etter at cirka to-tredeler av årets sesong er unnagjort.

– Tabellen lyver ikke. Det er naturlig at vi er favoritter. Men Levanger har kvaliteter som kan ryste oss hvis vi ikke er på nett, sier Gabrielsen.

PS! Rikke Klausen fikk en smell i sitt vonde kne på tirsdagstreningen, men ble godt tatt hånd om av fysisk trener Roger Nebell, og det ser ut til å ha gått bra.

Fem siste seriekamper:
Glassverket: S-T-S-T-S
Levanger: S-T-T-S-T
Siste kamp først.

Siste møter:
2013 2/9 S 17-13 (PL, borte)
2013 10/2 S 27-21 (PL, hjemme)
2012 10/10 T 20-27 (PL, borte)
S=Seier U=Uavgjort T=Tap. Glassverkets siffer først.

Av Peter Tubaas