• Hanne Paulsen skåret seks ganger for Glassverket 2 i Tønsberg på lørdag.

GIF2 opp på fjerdeplass

08.02.14 // Også Glassverket 2 gjør det skarpt om dagen og spilte lørdag kveld sin sjette kamp på rad uten tap. Denne gangen med Monica Iversen og Renate Saastad Sømme som trenere.

Skrevet av NTH

Glassverket 2 tok en sterk 37-25-borteseier mot Tønsbergs Turn og byttet med det plass på tabellen med vestfoldingene og rykket opp til fjerdeplass.

– I dag tror jeg ikke vi på sidelinjen har så mye av æren for seieren. Jentene var ganske enkelt veldig gode i dag, og da blir det lett for oss som er trenere også. Dette var en skikkelig lagseier, sier Monica Iversen, som for anledningen ledet Glassverket 2 i kamp sammen med Renate Saastad Sømme.

Glassverket startet godt og tvang hjemmelaget til en timeout etter bare fire minutter. Forsvaret stod godt, samtidig som målvakt Lena Charlotte Foss, nærmest på hjemmebane, leverte mange gode redninger.

Fem spillere skåret seks mål hver: Hanne Paulsen, Emilie Christensen, Julia Gellein Vangen, Trine Bronsta og Eline Rikartsen.

Av de seks siste kampene har Glassverket 2 vunnet fire og spilt to uavgjorte – og ikke tapt siden 1. desember. Neste kamp er borte mot Hei allerede søndag kl 19.

Av Peter Tubaas