• Kristin Nørstebø (midten) og de andre jentene kunne slippe jubelen løs etter seieren.

– Fantastisk publikum

29.01.14 // Kristin Nørstebø retter en stor takk til publikum etter seieren mot Storhamar – og stakk rett hjem for å feire med en overdose Nonstop.

Skrevet av NTH

Kristin Nørstebø spilte en av sine beste kamper i Glassverket-drakten og skåret for andre gang i år seks mål i samme kamp.

– Jeg har drømt om at vi skulle slå Storhamar og visste vi kunne gjøre det. Og det at det er så jevnt og at vi drar fra helt på slutten, er den beste måten å vinne på, sier Nørstebø.

To av de viktigste målene til Nørstebø kom rett etter at Glassverket hadde en syvminuttersperiode uten skåringer i andre omgang.

– Jeg tenkte bare at nå MÅ noen av oss få den ballen i mål snart. Og da løsnet det for flere. Det er deilig å vinne på sånne dager, sier hun.

Hele laget jobbet knallhardt i forsvar mot Storhamar og helt bakerst stod en opplagt Guro Rundbråten i mål. Framover leverte hele bakspillerrekka med Saastad Sømme, Nørstebø og Kristiansen varene med til sammen 19 skåringer.

– Jeg tror jeg aldri har sett laget så konsentrert noen gang. Selv var jeg nok litt ukonsentrert på noen av avslutningene mine i starten, men det gikk heldigvis bedre etter hvert.

Støynivået i Drammenshallen var høyt, blant annet takket være at sponsor Sparebank1 hadde invitert entusiastiske kunder og samarbeidspartnere på håndballfest.

– All honnør til publikum. De var fantastiske og hjalp oss skikkelig i dag. Det er så gøy for oss å spille med sånt trykk fra tribunen, sier Glassverket-skytteren.

Selv om de lilla begynte å dra i fra de siste ti minuttene, følte ikke Nørstebø seg helt sikker før kampen nesten var over.

– Jeg følte meg egentlig ikke trygg noen gang, men da det var ett minutt igjen og vi hadde fire mål å gå på så tenkte jeg «yes» nå vinner vi. Men ellers så rakk vi ikke å tenke så mye på det, sier hun.

Nørstebø ble kåret til banens beste og gratulasjonsklemmene kom fra øst og vest da hun ble intervjuet av glassverketelite.no etter kampen.

– Det er ikke rart jeg liker å være her i Drammen. Alle er så snille og glade, sier bærumsjenta.

Og hvordan feirer man en seier mot et topplag? Jo, med en stor skål med sjokolade.

– Ja, det bli alltid Nonstop på vinnerdager. Det kan fort bli en overdose i kveld, smiler Kristin Nørstebø.

PS! Renate Saastad Sømme ble tildelt «Begeistringsprisen» av kampsponsor Sparebank1, som innbrakte henne 3000 kroner i valgfritt Odin-fond.

Av Peter Tubaas