• Anine Hoel og Glassverket 97 knallet til fra start mot Gneist i Bringserien.

Med i kampen om sluttspillplass

22.01.14 // Tre poeng ble utbyttet for Glassverket etter helgens runde på hjemmebane i Bringserien. Glassverkets 97-lag er fortsatt i posisjon til kapre en av de fire plassene i sluttspillet.

Skrevet av NTH

Glassverket 97 er nå nummer syv på tabellen i avdeling 2 med 11 poeng, to poeng unna Kolbotn som er det svakeste av de fire lagene som i skrivende stund ligger på plass som kvalifiserer til sluttspill.

– Vi hadde et håp om fire poeng, og så ble det i stedet tre. Men alt i alt er vi rimelig fornøyde med helgen. Vi sikter oss fortsatt inn på sluttspillet. Det er hovedmålet, og vi mener det er realistisk, sier trener Pål Sørum til glassverketelite.no.

Med spillerne fra elitelaget på sidelinjen startet Glassverkets 97-lag strålende mot avdelingsleder Gneist på lørdag og lå bare ett mål bak ved pause. Men vestlendingene tok kommandoen i andre omgang og vant komfortabelt 24-15.

– Kollektivt var første omgang mot Gneist den beste omgangen vår i helgen. Men vi var omtrent like gode i den siste kampen mot Bossekop. Da var jeg spesielt fornøyd med forsvaret, og det i hele kampen, sier Sørum.

Den kampen endte med akkurat samme sifre, bare denne gangen i Glassverkets favør. I den midterste kampen endte det 17-17 mot Heimdal.

– Jeg synes jentene gjorde en veldig god innsats denne runden. Hvis jeg skal trekke fram noen spesielt, synes jeg høyreback Anine Hoel og målvakt Marte Langeli utmerket seg med gode holdninger og var flinke til å backe opp de andre, sier Sørum.

Han forteller at spillerne synes det er ekstra stas å få spille når spillerne på elitelaget er til stede.

– Ja, det er prikken over i’en for disse her. De ser opp til spillerne på elitelaget. Da vi snakket med alle spillerne våre før sesongen sa mer enn halvparten at de hadde mål om å spille på damelaget i løpet av tre år. Så ambisjonene er i orden, smiler Sørum.

Bringserien, avdeling 2, 3. runde
18/1 Glassverket – Gneist 15-24
18/1 Heimdal – Glassverket 17-17
19/1 Glassverket – Bossekop 24-15

Av Peter Tubaas

Målvakt Marte Langeli gjorde sine saker godt i Bringserien i helgen.