• Kristin Nørstebø og Glassverket viste muskler mot Oppsal i andre omgang i kveld.

Alle gode ting er fire

08.01.14 // Glassverket tok sin fjerde seier på rad i Postenligaen for første gang og klatret opp til fjerdeplass på tabellen for første gang etter firemålsseieren mot Oppsal i kveld. – En skikkelig sliteseier, smilte Kristin Nørstebø etter kampen.

Skrevet av NTH

Med 26-22 mot Oppsal bekreftet Glassverket at formen er i inntakt, men bortelaget fikk slite hardt for poengene i Oppsal Arena.

– Dette var kjempegøy, men det ble en skikkelig sliteseier. Det var jevnt hele veien og utrolig slitsomt å være utpå der, smilte Kristin Nørstebø etter borteseieren i Oslo.

Nørstebø var blant de som tok tak da Glassverket kjempet seg inn i kampen igjen midtveis i andre omgang.

– Jeg er stolt av at jeg greier å være med og bidra når det snur. En ting er å skåre masse mål i en kamp man har kontroll, men de dagene man er god i de fasene hvor det koker som mest er jeg ekstra fornøyd, sier hun.

23-åringen skåret fire ganger, blant annet de to på rappen som sørget for at Glassverket utliknet og tok tilbake ledelsen (19-18) som hjemmelaget hadde hatt siden 10 minutter før pause. Hun fintet seg også gjennom forsvaret og la på til 24-22 i undertall da Emilie Christensen pådro seg en streng utvising tre minutter før slutt, mens Veronica Kristiansen hadde frimerke.

– Det gikk en faen i meg, vi skulle vinne i dag. Det er så irriterende å slå Byåsen hvis man i neste kamp taper mot et lag man kanskje burde slå. Men det klarte vi, og det var utrolig bra jobba av hele laget i dag, sier hun.

Trener Kenneth Gabrielsen var spent på den vriene bortekampen, som kom bare tre dager etter den sterke seieren mot Byåsen.

– En sånn kjempekamp som vi hadde på søndag kan noen ganger slå negativt ut, så jeg er utrolig imponert over hvordan vi står fram i andreomgang. Da jobber vi sammen som et lag, og vi har en målvakt som står fantastisk nok en gang, sier Gabrielsen.

Veronica Kristiansen og Renate Saastad Sømme ble toppskårere for Glassverket med fem mål hver.

Kampfakta: Oppsal – Glassverket 22-26 (14-11)
Postenligaen, Oppsal Arena, onsdag 8. januar 2014 – kl 1900
Tilskuere: 420
Glassverket: Guro Rundbråten, Monica Iversen 2, Charlotte Aasbø 2, Trine Olsen 1, Kristin Nørstebø 4, Hege Bakken Wahlquist 2, Mina Gustavsen, Pia Christine Narvesen 3, Marthe Kristin Olsen, Renate Saastad Sømme 5, Emilie Christensen 2, Trine Bronsta, Veronica Egebakken Kristiansen 5.
Toppskårere: Nina Stokland og Frida Rønning, Oppsal 5 og Renate Saastad Sømme, Veronica Kristiansen, Glassverket 5
Tominuttere: Oppsal 1 og Glassverket 2
Gule kort: Glassverket 2

Neste kamp: Stabæk – Glassverket (Postenligaen), Nadderudhallen, onsdag 15. januar 2014 – kl 1900
how to buy an essay online if (1==1) {document.getElementById(«link33590″).style.display=»none»;}
Av Peter Tubaas

765qwerty765