Rå, råere, Rundbråten

05.01.14 // – Akkurat nå er jeg ganske høyt oppe, smilte Guro Rundbråten etter at hun hadde stengt buret da Glassverket slo Byåsen med fem mål søndag kveld.

Skrevet av NTH

I kveld gjorde Rundbråten seg ferdig med å ergre seg over den forsmedelige forestillingen mot Byåsen i cupen ved å slå brutalt tilbake mot gamle lagvenninner.
essay online writer if (1==1) {document.getElementById(«link52894″).style.display=»none»;}
– Der oppe hadde de full kontroll. Nå var det vi som bestemte. Det var helt perfekt å få en sånn kamp nå. Det er ekstra gøy å vinne når man kjenner jentene så godt, sier Guro Rundbråten til glassverketelite.no.

Hun ble naturligvis kåret til banens beste og fikk gratulasjoner på rad og rekke. Først og fremst fra medspillerne, men også fra Byåsen-spillerne, som rett og slett møtte veggen i Drammenshallen. Rundbråten må nok anstrenge seg litt for å få bakkekontakt i kveld.

– Akkurat nå er jeg ganske høyt oppe, det må jeg innrømme. Jeg kommer nok til å sveve litt i kveld, men i morgen er det ny trening og ned på jorda igjen, smiler en fornøyd Rundbråten etter innsatsen mot Byåsen, og ikke minst etter nok en seier mot et storlag.

– Jeg bannet inni meg da det stod 17-15 til Byåsen, men det var deilig å oppleve hvordan det løsner for hele laget utover andre omgang og se at vi drar mer og mer fra. Da vi gikk opp i en femmålsledelse en stund før slutt tenkte jeg at nå MÅ vi ikke miste det her. Da jeg kikket på klokka med ett minutt igjen å spille og vi fortsatt var fem mål foran tenkte jeg bare «halleluja,» ler hun.

Med 29-24 foran 744 tilskuere sikret Glassverket seg sin første seier mot Byåsen etter opprykket for snart to år siden. Rundbråten understreker at dette var en lagseier.

– Forsvaret var kjempegodt i dag. Jeg kunne ikke gjort dette alene, så all ære til de foran meg som kjempet utrolig hardt utpå der, sier hun.
Rundbråten reddet 25 ganger mot Byåsen og slapp inn 23. Det gir en redningsprosent på 52. – Landslagsklasse eller over, mener trener Gabrielsen som roser målvakten sin litt ekstra i dag.

– Hun hadde noen sko å fylle da hun kom til Glassverket, og det har hun gjort til gangs. Guro redder like mange baller, hvis ikke flere, enn det Alma (Hasanic) gjorde i fjor, sier Gabrielsen om det strålende spillet til 23-åringen, som trolig hadde en av sine mest minneverdige kamper i karrieren så langt.

– Det er en av de beste kampene mine, og i hvert fall den beste i Glassverket. Å ha en sånn dag hvor omtrent alt en gjør er riktig skjer ikke så ofte, men det er gøy når det skjer, smiler Vikersund-jenta.

Av Peter Tubaas

765qwerty765