Kristiansen på tredjeplass

31.12.13 // Veronica Kristiansen fikk tredje flest stemmer da Drammens Tidende skulle kåre årets idrettsnavn for 2013.

Skrevet av NTH

Etter å ha tatt seriegull i Tippeligaen var det ikke så mye å gjøre med Strømsgodset som fikk 2257 stemmer i konkurransen om å bli kåret til årets idrettsnavn av Drammens Tidende. Men med sine 321 stemmer var ikke Veronica Egebakken Kristiansen langt bak rallysjåfør Anders Grøndal med 363 stemmer, skriver avisen nyttårsaften.

– At hun hevder seg så høyt i kampen om å bli årets navn er åpenbart fortjent for en spiller som har spilt seg inn på et av verdens beste håndball-landslag i løpet av året, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Glassverkets spiller nummer 1881 har i år for alvor etablert seg i den norske landslagstroppen til Thorir Hergeirsson.

– Vikki har kommet dit takket være høy treningsmoral, men kan også takke jentene rundt seg i Glassverket. Det er i klubbene grunnlaget for landslagsspill legges, og jeg håper flere av spillerne våre slår følge med henne på landslaget etter hvert, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas