Emilie Christensen klar for Glassverket

Den 20 år gamle Fanajenta skal spille for GIF resten av sesongen

Skrevet av NTH

Etter at Tiril Günther Merg og Nina Heglund ble skadet har klubben jobbet med flere alternativ for fylle tomrommet på midtspillerplass.  Etter sonderinger i inn og utland har vi nå landet på 20 år gamle Emilie Christensen sier Kenneth Gabrielsen i en samtale med glassverketelite.no. 

Emilie har i tillegg til gode evner som playmaker også scoret mye mål fro Fana i 1. divisjon denne sesongen.  Hun har også  spilt 26 kamper for LK92 (juniorlandslaget) i tillegg til å være en viktig bidragsyter til at Fana sine jenter vant det som var mulig av nasjonale serier på 16 og 18 års nivå.  

Vi gleder oss til å se Emilie prøve seg med Glassverketjentene i treningskampen mot Nordstrand 3. juledag.  Ta gjerne turen til Oslo for å se på oss avslutter Gabrielsen før han haster videre på julegavehandel.

For øvrig minner vi om at neste kamp i Postenligaen spilles mot Byåsen i Drammenshallen søndag 5. januar kl 1800

zp8497586rq