2 målseier i Kristiansand 23-21 over Våg

Glassverket tok med 2 viktige poeng i bussen hjem i kveld

Skrevet av NTH

Med både Tiril G Merg og Nina Heglund ute med skade til dagens kamp mot Våg (Vipers Kristiansand) var det ventet en tøff kamp.  Glassverket tok styring i  og ledet gjennom hele kampen, men variasjoner i spillet gjorde at det vekslet mellom 1 og 7 mål.  Når målene skulle telles opp til slutt sto det 21-23 på tavla og dermed 2 mål i favør Glassverket. Dagens seier mot taballnaboen gir trygghet nedover på tabellen og mulighet for å se oppover.

Guro Rundbråten, Monica Iversen 2, Charlotte Aasbø 1, Trine Olsen 1, Kristin Nørstebø 3, Rikke Klausen, Hege Bakken Wahlquist 4, Mina Gustavsen, Pia Christine Narvesen 1, Marthe Kristin Olsen, Renate Saastad Sømme 1, Lena Charlotte Foss Trine Bronsta, Veronica Egebakken Kristiansen 10