Maktdemonstrasjon av Vikki – Seier 31-24 over Fredrikstad

Skrevet av NTH

Dagens kamp mellom Glassverket og Fredrikstad startet dårlig for hjemmelaget og de blir liggende bak nesten hele første omgang, men en snuoperasjon på slutten gjør at Glassverket tar meg seg en 14-12 ledelse i garderoben ved halvtid.  Etter pause endrer kampen karakter og Glassverket anført av Veronica Kristiansen drar sakte men sikkert fra og sikrer til slutt en komfortabel 31-24 seier.

Guro Rundbråten, Tiril Gunther Merg 1, Monica Iversen 3, Charlotte Aasbø 3, Trine Olsen 1, Kristin Nørstebø 3, Hege Bakken Wahlquist 1, Mina Gustavsen 3, Pia Christine Narvesen, Marthe Kristin Olsen, Renate Saastad Sømme 3, Lena Charlotte Foss, Trine Bronsta, Veronica Egebakken Kristiansen 13,

Bestmann: Glassverket Verionica Kristiansen

Toppscorer Fredrikstad Linnea Arrhenius 6

Bestemann Fredrikstad: Anette Helene Hansen

 

Omtale Drammens Tidende

Omtale Fredrikstad Blad

Kampfakta Norges Håndballforbund