Nesten mot Storhamar 19-18 (11-9)

Glassverket tapte med et mål for Storhamar i en kamp der lagene fulgte hverandre tett hele veien

Skrevet av NTH

Kampen var på forhånd spådd som knokkelkamp av Storhamars trener der begge lag hadde mulighet til å hente med seg 2 poeng.  På det meste var Storhamar 4 foran, men Glassverket greide nesten å tette igjen gapet, men et par upresise avslutninger på slutten gjorde at det begge poengene ble igjen hos Stohamar for anledningen i Terningen Arena på Elverum.

Toppscorer for Glassverket ble Veronica Kristiansen med 5 mål

Guro Rundbråten, Nina Patricia Heglund, Tiril Gunther Merg 1, Monica Iversen 2, Charlotte Aasbø 2, Trine Olsen 1, Kristin Nørstebø 3, Hege Bakken Wahlquist 1, Mina Gustavsen 2, Martine Hansen Sundet, Pia Christine Narvesen 1, Marthe Kristin Olsen, Renate Saastad Sømme, Lena Charlotte Foss, Trine Bronsta, Veronica Egebakken Kristiansen 5,

Utvisninger: Tiril Günther Merg, Krisitn Nørstebø og Mina Gustavsen

NHF kampfakta
Drammens Tidende

Hamar Arbeiderblad

zp8497586rq