Poengdeling i thrillerkamp Glassverket-Stabæk 22-22 (11-11)

Sesongpremieren i Drammenshallen ga valuta for pengene

Skrevet av NTH

Sesongåpningen i Postenligaen hadde alt, tette dueller, begge lag viste tidvis glitrende spill og flotte enkeltprestasjoner. Men det var også mye rot og feil fra begge sider, spenningsnivået var nok høyere enn herrene Gabrielsen og Mamelund kunne ønske seg fra sine respektive lag.

I begynnelsen av kampen så et ut til at Glassverket var noen nummer større, men på stillingen 7-3 drøyt halvveis i omgangen tar Stabæk en Time Out som skal vise seg svært effektiv. Frem mot Pause spiser Stabæk seg innpå og til pause er lagene like langt.

2. omgang fortsetter på samme måte, lagene følger hverandre jevnt utover, men når det står 24 minutt på klokka og Stabæk ligger foran 17-21 begynner mange av de over 1000 tilskuerne i hallen å miste trua, heldigvis gjaldt det ikke Glassverketjentene som skjønner alvoret og bruker de siste 6 minuttene til en flott opphenting og sikrer 1 fortjent poeng i en underholdende håndballkamp.

Monica Iversen ble kåret til Glassverkets beste spiller

Glassverket: Guro Rundbråten, Nina Hegglund 3, Tiril G. Merg 1, Monica Iversen 3, Charlotte Aasbø 4, Trine Olsen, Kristin Nørstebø 6, Hege Bakken Wahlquist, Mina Gustavsen, Pia Narvesen, Renate Saastad Sømme 1, Veronica Kristiansen 4

se også:
//www.handball.no/kamp.asp?KampId=1016020

zp8497586rq