Treningskampen mot Larvik – En god test før seriestarten Mye bra på tross av tap

11 mål bak Larvik, men jentene viser at de er i rute til seriestart

Skrevet av NTH

Onsdag 28.august spilte jentene treningskamp mot Larvik  i Tjøllinghallen. Det var en tøff og god kamp hvor jentene fikk skikkelig matching mot et Larvik som ikke uventet ga full gass fra start. Jentene kom seg i andre omgang, og fikk kjenne på at det handler om å tørre, og gi alt i alle situasjoner.

Martine Sundet fikk mye spilletid og utnyttet dette og hadde mange gode rednigner spesielt i 2. omgang.

Jentene var skuffet over å tape med 11 mål og det sier litt om hva som bor i jentene. Det var gode ting å ta med seg, men også ting å jobbe med siste dagene inn mot seriestarten. Etter en lang og intens oppkjøring har jentene en rolig helg foran seg så energien er klar til å brukes onsdag 4. september kl. 19.00 i Drammenshallen.

Det var hyggelig å treffe gamle lagvenninner Alma Hasanic og Jeanett Kristiansen, som ser ut til å trives godt i Larvik.

zp8497586rq