Vestfjorden Cup: Glassverket – Tertnes 18-21 9-9 halvveis

3. plassen glapp

Skrevet av NTH

Kampen om 3. plassen endte med 18-21 tap for GIF jentene,  til pause sto det 9-9

Levanger – Glassverket
Etter at jentene kom bakpå og lå 4 bak ved halvtid var en heltent gjeng som kom på banen etter pause, med 7-2 de første 10 minuttene var Glassverket i ledelsen igjen og greide å holde seg foran når sluttsignalet gikk.

Guro Rundbråten, Martine Sundet, Nina Heglund , Tiril Günther Merg, Monica Iversen 1, Charlotte Aasbø 5, Trine Olsen 1, Kristin Nørstebø 4, Hege Bakken Wahlquist 1, Mina Gustavsen, Marthe K Olsen, Renate Sømme Saastad 3,  Trine Bronsta, Eline Rikartsen, Veronica Kristiansen 8

Glassverket – Oppsal
I en kamp som svinget litt i starten før Glassverket fikk kontroll og kunne ta med 14-9 ledelse til garderoben.  Etter pausen festet Jentene grepet de første minuttene og øket ledelsen, men på samme måte som i går ga de fra seg initiativet i kampen og Oppsal startet opphentingen og var bare et mål bak før Glassverket fikk kontroll og kunne styre kampen inn til en grei 3 målsseier.

Guro Rundbråten, Lena Foss, Nina Heglund , Tiril Günther Merg 5,  Charlotte Aasbø 1, Trine Olsen 1, Kristin Nørstebø 4, Hege Bakken Wahlquist 3, Mina Gustavsen 1, Pia Narvesen, Marthe K Olsen 1, Renate Sømme Saastad 3, Julia Vangen,  Trine Bronsta, Veronica Kristiansen 3
Stabæk – Glassverket
I en jevnspilt kamp der Glassverket ledet 10-11 til pause var det Stabæk som trakk det lengste strået til slutt og vant 22-19

Guro Rundbråten, Martine Hansen Sundet, Nina Heglund 1, Tiril Günther Merg 2, Monica Iversen, Charlotte Aasbø 2, Trine Olsen, Kristin Nørstebø 4, Hege Bakken Wahlquist, Mina Gustavsen 3, Pia Narvesen, Marthe K Olsen, Renate Sømme Saastad 5, Trine Bronsta, Veronica Kristiansen 3

Glassverkets kamper spilles slik:

Fredag kl 1700 Stabæk – Glassverket
Lørdag kl 0900 Glassverket – Oppsal
Lørdag kl 1515  Levanger – Glassverket

Søndag spilles det basert på resultatet tidligere i turneringen

For mer informasjon:  //www.vestfjordencup.no/

zp8497586rq