Glassverket til topps i Skjærgårdslekene

Skrevet av NTH

Etter tre 13 målsseiere mot til dels varierende motstand var det søndag ettermiddag klart for finale mot Nordstrand som rykket opp til Postenligaen etter forrige sesong.

Nordstrand fikk raskt kampen inn i sitt spor, mange feil fra Glassverket ble utnyttet til kontringer som ga god uttelling.  Til pause sto det 9-12 på tavla etter at NIF hadde vært 5 foran på det meste.  Pausen ble benyttet godt og 2. omgang bød på både mer aggressivt forsvarsspill og bedre presisjon i angrep, dette ga rom for en grei opphenting med jentene på høyresiden i førersetet.  Tilslutt endte kampen 26-21

Guro Rundbråten, Lena C Foss, Nina Heglund 3, Tiril G Merg 1, Monica Iversen 3, Charlotte Aasbø 2, Trine Olsen, Kristin Nørstebø 4, Hege B Wahlquist, Mina Gustavsen 4, Pia Narvesen 4, Marthe K Olsen, Renate S Sømme 2, Veronica Kristiansen 2

Endelig Rangering Skjærgårdslekene Damer elite:

  • Glassverket
  • Nordstrand
  • Banik Most
  • Stabæk
  • Flint
  • Sola
  • Halden
  • Gjøvik
zp8497586rq