Storhamar var best

Skrevet av trineo

Glassverket-jentene ble et nummer for små i kampen mot Storhamar på søndag. Etter en marerittstart lå GIF under med 10 mål etter havspilt 1. omgang. Da var flere forsvarsvarianter prøvd, men ingen ting så ut til å fungere. Savnet etter skadede Monica Iversen og Veronica Kristiansen syntes godt. I angrep kom laget til tider til gode målsjanser, men skuddene gikk rett på en god Storhamarmålvakt, i stolper eller i vegg. Selv om forsvarsspillet bedret seg noe utover omgangen, fortsatte problemene i angrep. Kontringsspillet, som har vært et av Glassverkets sterkeste kort, skapte desverre flere problemer enn løsninger for Drammenslaget. Til pause stod det 16-8 til Storhamar.

Etter hvilen så heller ikke ting ut til å ville seg Glassverkets vei. Storhamar presset på, og økte ledelsen ytterligere. Etter nærmere kvarteret spilt, løsnet det litt for GIF-jentene, og de reduserte hjemmelagets ledelse til 7 mål. Nina Heglund fikk tillitt og tok ansvar fra midtposisjon, et av få lyspunkt i GIF-stallen denne kvelden. Alma Hasanic stod en god kamp, og tok også flere baller da forsvarsspillet bedret seg utover i 2. omgang. Siste kvarteret av omgangen fikk flere Glassverketjenter prøve seg, gøy var det å se flere av de ta sjansen. Kampen endte desverre med 10 målstap til slutt, 28-18.

//dt.no/sport/stortap-for-glassverket-1.7781185