Seier i Oppsal Arena

Glassverket slo i kveld Oppsal 34-30 og tok dermed 2 meget viktige poeng

Skrevet av Glassverket Media

I kveldens Postenligaoppgjør tok Oppsal raskt ledelsen og holdet denne gjennom hele første omgang. Glassverket startet kampen med tro på samem taktikk som sist, nemlig merke på ligaens toppscorer, Izabel Duda. En halvskadet Trine Olsen så ikke ut til å være like kjapp i bena som sist, og den bakre femmeren fikk ikke ting til å stemme. Oppsal så også ut til å ha forberedt seg godt på dette. Det stod 10-6 til hjemmeaget da GIF bestemte seg for å legge ned til 6-0 forsvar. Og det var da det meste løsnet. Oppsal fikk smake Glassverkets kampvilje på slutten av omgangen,  og dermed sto det 16-16 til pause.

I starten av andre omgang prøvde Oppsal atter en gang å få kontroll på kampen, men det holdt i kun 7 minutt før Glassverket festet grepet og så seg aldri tilbake. GIFjentene satte opp farten, og kjørte kontringer som ingen Oppsalspiller kunne holde følge med. Forsvaret og Alma Hasanic tettet igjen bak, og Oppsal kom aldri nærmere enn fire mål bak. Slik endte også kampen, og Glassverket vant 34-30. Hele laget stod frem og samtlige spillere spilte en kjempekamp. Kampens gigant var likevel Jeanett Kristiansen, som også ble kåret til banens beste.

Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 9, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 4, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 5, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen 7, Marthe Kristin Olsen, Tiril Günther Merg 4, Trude hansen, Alma Hasanic, Iselin Ryvoll Klev, Veronica Kristiansen 5

//dt.no/sport/oppsal-ble-skolejenter-1.7766310

//dittoslo.no/nordstrands-blad/sport-nordstrands-blad/glassverket-plaget-oppsal-igjen-1.7766461

zp8497586rq