Første borteseier i boks

Seier 30-24 over Gjøvik i Tranberghallen

Glassverket tok 2 viktige poeng i kampen mot Gjøvik søndag kveld, etter en middels god treningsuke. Mye sykdom og litt skader gjorde at noen forandringer var nødvendig. Gjøvik kom best i gang og var opp i en 6-2 ledelse før Glassverket begynte opphentingen. Planen var å stå godt forsvar og kjøre etter i kontra. Det så ut til å gå litt for fort selv for GIF-jentene i starten, og en del feil gjorde at hjemmelaget kjapt fikk noen måls ledelse. Men til pause viste tavla 12-14, og det så ut til at jentene begynte å få spillet på plass. Utover i 2. omgang viste Glassverket at det var klasseforskjell på lagene og kontrollerete greit inn til 6 målsseier. Sluttresultat lød 24-30, og sesongens første borteseier var sikret!

Veronica Kristiansen ble kåret til Glassverkets beste spiller.

Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 8, Trine Olsen, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 2, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen 4, Marthe Kristin Olsen 3, Tiril Günther Merg 4, Trude hansen 1, Alma Hasanic, Iselin Ryvoll Klev 2, Veronica Kristiansen 6

//dt.no/sport/banket-bunnlaget-1.7750518

zp8497586rq