Tap med 6 i Kristiansand

Dagens kamp mot Vipers startet ganske Ok og lagene holdt følge med hverandre til 8-8 før hjemmelaget sa takk for følget og kunne ta med seg en 13-8 ledelser i garderoben til pause. I 2. omgang er Glassverket jevnt 5 mål bak det første kvarteret, men greier så å hente opp til 17-14 og øyner håp. En Time Out for Vipers og så er det slutt på opphentingen. Kampen ender til slutt med tap 23-17 på en dag der det var mye som ikke gikk Glassverkets vei. Lyspunktet var Alma som står med over 50 % redninger.
Det kan også nevnes at Iselin Klev debuterte som Glassverketspiller i dag.

Kampfakta: Jeanett Kristiansen 2, Monica Iversen 1, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 1, Mina Gustavsen 5, Charlotte Egebakken Kristiansen, Marthe Kristin Olsen, Tiril Gunther Merg 2, Alma Hasanic, Iselin Ryvoll Klev 2, Ingvild Elisabeth Flovik 1, Veronica E. Kristiansen 3
2 Min Glassverket: Jeanett Kristiansen

Toppscorer Vipers: Louise Pedersen 6

zp8497586rq