Glassverket J20 klare for Spektrum

Skrevet av Glassverket Media

Glassverkets 20 års lag er klare for NM finale i Oslo Spektrum etter en ulidelig spennende kamp. Nordstrand tok raskt kontroll over kampen og vekslet mellom 3 og 4 måls ledelse frem mot pause. Glassverket spill var preget av feilpasninger og dårlige avslutninger samtidig som forsvarsspillet var langt fra patent. Til pause var stillingen 14-18 favør Nordstrand. Etter hvilen virket det som jentene fikk litt mer presisjon i spillet og spiste seg sakte men sikkert inn på motstanderen. Når kampuret viste 20 min var stillingen 27-29 og forsvaret var etterhvert kanonsolid. Drøye 2 minutt før slutt utligner Glassverket til 30-30 og 45 sekund før sluttsignalet kom vinnermålet.

Sluttresultat 31-30
Kampfakta: Martine Hansen Sundet, Helene Helmersen, Nina Patricia Heglund 5, Jeanett E Kristiansen 9, Rikke Klausen 1, Mina Gustavsen 7, Veronica Våraker 5, Tiril Günther Merg 3, Trine Bronsta 1, Marthe Myhrvold, Kristine Paulsen, Emilie Sjøgren, Amanda Jonassen Øie

toppscorer Nordstrand Tina Magnus 9

Banens beste: Jeanett Egebakken Kristiansen

zp8497586rq