Kanonkamp mot Storhamar

Skrevet av Glassverket Media

I lørdagens kamp i Drammenshallen var det medaljekandidat Storhamar som stod på den andre siden av banen. Dette var en kamp der Glassverket kunne spille med lave skuldre og slå nedenfra. Selv om Storhamar stilte uten sin sentrale spiller Kamilla Sundmoen som er ute med en kneskade, er Storhamar et antatt mye sterkere lag enn Glassverket. Men det viste seg motsatt på GIF-jentenes hjemmebane. Etter 6 minutter stod det 4-3 til Glassverket og Storhamar tok timeout. Etter dette gikk hjemmelaget opp til hele 8-3, og Storhamar var i realiteten hektet av. Til pause stod det 21-12 til Glassverket. 2. omgang fortsatte i samme retning, og selv om hjemmelaget slapp seg ned til tider var det kun fra fantastisk spill til bra spill. Et Glassverketlag som i tidligere kamper har vært preget av for mange «down» perioder, snudde rundt på alt, og spilte god håndball i 60 minutter! Det ble vanskelig for Kenneth Gabrielsen å plukke ut enkeltspillere i etterkant som hadde gjort en god figur. Samtlige spillere på banen, inkludert spillere på benken som fikk prøve seg i slutten av 2. omgang gjorde en fantastisk jobb, og stod sammen hele veien. Kampen endte med 10måls-seier 35-25 til Glassverket! Alma Hasanic stod som hun har gjort de foregående kampene, og ble igjen kåret som hjemmelagets beste spiller. Veronica Kristiansen var også en spiller som virkelig fikk vist frem hva hun er god for, og endte som toppscorer med 10 mål.

Kampfakta:
Hilde Skogstad, Nina Patricia Heglund 1, Jeanett Kristiansen 9, Monica Iversen 3, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 1, Mina Gustavsen 5, Charlotte Egebakken Kristiansen, Marthe Kristin Olsen 1, Veronica Våraker, Tiril Gunther Merg 4, Alma Hasanic, Ingvild Elisabeth Flovik 1, Veronica E. Kristiansen 10

Toppscorer Storhamar: Lise Løke 9

//dt.no/sport/glassverket-knuste-medaljekandidat-1.7604409

zp8497586rq