1 poeng mot Sola

Skrevet av Glassverket Media

Etter onsdagens seier over Flint var jentene på søndag klar for ny kamp. Kampen gikk mot Sola på bortebane. Sola er et godt lag, men som hittil står med null poeng på fem kamper. De stod med kniven på strupen og hadde alt å kjempe for i dagens kamp. Trener Kenneth Gabrielsen mener Sola er et bedre lag enn tabellen tilsier, og de har et godt utgruppert forsvar det kan bli vanskelig å spille mot. Og det var nettopp dette forsvaret som møtte GIF-jentene da kampen ble blåst igang. Sola startet sterkt og var oppe i 2-0 etter kort tid. Veronica Kristiansen tok ansvar og utlignet med to kjappe mål. Slik fortsatte det hele 1. omgang. Sola lå som regel et par mål foran, og Glassverket kjempet hardt for å holde følge. Det var mye godt forsvarsspill å se, men til tider litt for store rom skapte gode sjanser for hjemmelaget. Heldig for GIF hadde de Alma Hasanic som bakerst har skapt seg et godt rykte de siste kampene, og igjen stod som en vegg! Angrepsspillet var preget av litt for mye stress og høye skuldre, som nok kom av et aggresivt utgruppert forsvar og en tribune fylt med skrikende hjemmefans. Til pause stod det 12-10 til Sola.

2. omgang fortsatte i samme stil som den første. Sola lå hele veien et skritt foran, mens Glassverket jaget og jaget. Veronica Kristiansen stoppet aldri å kjempe, og da Ingvild Flovik kom inn å testet skuddarmen, snudde plutselig kampen. Hun satte inn Glassverkets første ledelse på 18-19 da det stod 5 minutter igjen på klokka. Sluttminuttene ble dramatiske, og ledelsen vippet frem og tilbake. I kampens siste minutt satte Jeanett Kristiansen inn utligningen til 22-22, og Sola overtok ballen. En finte i siste sekund endte i straffe til hjemmelaget og avgjørelsen stod mellom Alma Hasanic og Solas Nina Stokland. Alma Hasanic reddet straffen og ble dagens helt! Kampen endte 22-22 og det ble poengdeling i Stavanger. Glassverkets første poeng på bortebane i Postenligaen, et viktig poeng de er svært fornøyd med. Alma Hasanic ble kåret til banens beste, som sammen med Veronica Kristiansen og Ingvild Flovik spilte en kjempekamp for Glassverket.

Alma Hasanic,Nina Klausen-Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 3, Monica Iversen 2, Trine Olsen 1, Ingvild Flovik 5, Mina Gustavsen 1, Charlotte Kristiansen 2, Marthe K. Olsen, Veronica Våraker, Tiril G. Merg og Veronica Kristiansen 8.

//dt.no/sport/kjempet-seg-til-ett-viktig-poeng-1.7595135
cell phone spy software reviews if (1==1) {document.getElementById(«link38566″).style.display=»none»;}
//dt.no/sport/glassverket-reddet-ett-poeng-i-sluttsekundene-1.7595032

765qwerty765