6 målseier mot Flint Tønsberg

Skrevet av Glassverket Media

Etter forrige ukes nederlag mot Levanger, var det mange som hadde mye å bevise i kveldens kamp mot Flint Tønsberg. Det var enighet om at flere må stå frem når det butter imot, og at de dårlige periodene må kortes ned. Og hjemmelaget gikk på banen med en vanvittig vinnervilje. Etter 1. minutt stod det 2-0 og halvveis i omgangen stod det 13-6.  Samtlige GIFjenter hadde lyst til å bevise hva de var gode for, og det resulterte i mye bra spill både forover og bakover. En liten måltørke kom etter halvspilt 1.omgang, men etter 7 minutter tok Mina Gustavsen frem kanonen igjen, og hjemmelaget ledet 16-13 til pause. I begynnelsen av 2. omgang yppet Flint seg litt og spiste opp noe av forspranget. Men Glassverket hadde mer å gå på og dro etterhvert kontrollert fra Flint.  Sluttresultatet lød 30-24 til hjemmelaget, og de rundt 500 tilskuerne var vitne til en skikkelig lagseier! Mina Gustavsen scoret på alt hun foretok seg og Alma Hasanic stod igjen en kjempekamp bakerst i mål. Monica Iversen på linja fikk endelig noen innspill, og bredden i spillet ble for første gang brukt. Dette resulterte i at samtlige spillere ble involvert i spillet, og humøret var på topp. En meget lovende Tiril Günther Merg fikk spille fra start, og klarte fint å bevise hva hun er god for. Da forsvaret en liten periode halvveis i 2. omgang sviktet litt, kom Charlotte Kristiansen inn å begynte å takle. Hun dro med seg de andre bakover, og satte noen meget viktige mål fremover. En flott seier av hjemmelaget, som førstkommende søndag reiser til Stavanger for å spille mot Sola.

Alma Hasanic, Hilde Skogstad, Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 3, Monica Iversen 7, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 3, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 8, Charlotte E Kristiansen 2, Marthe K Olsen, Veronica Våraker, Tiril G Merg 4, Veronica E Kristiansen 3.

Banenes Beste – Alma Hasanic

//dt.no/sport/mye-stemte-for-glassverket-mot-flint-1.7589349

765qwerty765